Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Alaposan felsült a Miss Universe szépségverseny magyar nyertese, Babinyecz Tímea, aki bemutatkozó videójában érdekes angoljával emelkedett ki a mezőnyből. A fiatal lány nem volt tisztában az igeidőkkel, és bizony a szókincse is hagy némi kívánni valót maga után.

A videó egyik legviccesebb része, amikor Tímea arra a kérdésre, hogy mi volt a legkedvesebb ajándék, amit valaha kapott, így válaszolt: “Szeretem azokat az ajándékokat, amelyek kézből készülnek.”

Gyakorlatlanság tükrözi azt is, hogy a személyes névmásokat összekeveri, amely arra hivatott, hogy a nő- és hímnemű személyeket és tárgyakat megkülönböztesse egymástól. A legkínosabb választ mégis akkor adta, amikor élete legrosszabbul sikerült randevújáról kellett mesélnie.

“Amikor 14 éves voltam, találkoznom kellett egy fiúval, ő akar velem találkozni, mert szeret, és azt hittem, hogy ő az egyik barátom, és elindultunk sétálni, és ez annyira unalmas volt. És utáltam azt a fiút, csak a barátom volt” – idéz a Napi Ász Babinyecz Tímea bemutatkozó videójából.

Timi ráadásul a videóban végig javítgatta saját magát, ezzel is rámutatva arra, hogy korábban valószínűleg egyáltalán nem beszélt angolul.

Forrás: Stop.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!