KezdőlapBulvárSzeleczki Dávid búcsúzott a Megasztártól

Szeleczki Dávid búcsúzott a Megasztártól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Filmslágerekkel léptek színpadra ma este a Megasztár versenyzői. Heten voltak ma este viszont ismét búcsúzni kellett egy tehetséges versenyzőtől, írja a Doily.hu magazin.

A 7 döntős olyan nagyszerű slágerekkel lépett színpadra, mint a Who Wants To Live Forever, az Empire State of Mind, az I’m Every Woman vagy a Sorry Seems To Be The Hardest Word.
A versenyzők produkciója:

Első körben a nézők Lakatos Yvettenek, Kökény Attilának és Szeleczki Dávidnak adták a legkevesebb szavazatot. A szavazás ismét beindul, a nézők ismét szavazhattak kedvencükre.

A végső döntés előtt a döntösők a Represent Cuba című, Dirty Dancing 2 betétdalt adták elő. A zsűri értékelése után Tilla és Claudia kihírdette a nézők akaratát, a nézők Kökény Attilát jutatták tovább.

A zsűri döntése így egyértelmű volt, Lakatos Yvette megmenekült, Szeleckzi Dávid esett ki november 12-én a Megasztárból.Szerintetek jól döntött a zsűri? Te kit küldtél volna ma haza?

Érdekes, hogy egyetlen magyar filmsláger sem zendült fel az est folyamán. Szerintetek miért?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet