Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hiába a népszerű zenekarok vagy szólóénekesek, egy igazi klasszikus, a néhai Szenes Iván vezeti a MAHASZ lemezeladási listáját a legnépszerűbb slágereit tartalmazó CD-jével. Lánya, Szenes Andrea szerint ezek a slágerek évek múltával sem kopnak ki az emberek emlékezetéből.

Bár novemberben jelent meg Szenes Iván Hosszú az a nap című CD-je, a rajongók hétről hétre egyre többet vásárolnak belőle. A 19. héten nem volt olyan CD, amely iránt nagyobb lett volna a kereslet.

Szenes Iván olyan slágereket írt, mint a Tölcsért csinálok a kezemből, a Nem vagyok teljesen őrült, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Nemcsak a húszéveseké a világ, Vuk. Generációk nőttek fel a dalain, számos alkalommal feldolgozták őket, több énekes az ő szerzeményeinek (is) köszönheti sikereit.

– A slágerek között Iván is beszél, megosztja a hosszú élet bölcsességeit, és azt szeretné, hogy jobbá tegye a Földön maradottak életét – fogalmazott Szenes Andrea, a dalszerző lánya, aki ezt a nem szokványos lemezt összeállította.

Szenes Iván utolsó nyilvános szereplése éppen lánya zenés beszélgető műsorában volt, ráadásul nemcsak megjelent, hanem saját maga adta elő a dalait – a közönség legnagyobb örömére.

– A Beszéld meg Andreával, Szenes SzínHáz című műsorom is azt a szellemiséget képviseli, amely Ivánra is jellemző volt egész életében. A bánat, a magány és az egyhangúság ellen mindig számíthatunk rá és dalseregére – tette hozzá a Prizma TV-n jelentkező zenés beszélgetés műsorvezetője .

A talkshow következő adása szerdán jelentkezik a Prizma TV-n 21.25-kor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!