KezdőlapBulvárSzép vagyont örökölt egy fiatal román férfi, aki házasságot kötött egy 81...

Szép vagyont örökölt egy fiatal román férfi, aki házasságot kötött egy 81 éves angol pappal

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szép vagyont örököl az a fiatal román férfi, aki egy 81 évesen elhunyt egykori angol pap házastársa volt.

A nyugdíjas brit pap, Philip Clements, május 31-én hunyt el egy bukaresti kórházban, teljesen egyedül, mivel a koronavírus-járvány miatt senki nem látogathatta. Az idős férfit nem sokkal korábban tüdőgyulladással, lázason szállították a bukaresti Elias kórházba. Ezt követően a kardiológiai osztályra helyezték át. Itt az állapota tovább romlott, kómába esett, majd szív- és érrendszeri problémák következtében elhunyt.

Özvegyével, a 27 éves Florin Marinnal, a Daily Mail is interjút készített bukaresti otthonában.

„Az utolsó emlékem vele az, hogy kitolják a mentőből, és beviszik a kórházba” – mondta a 27 éves Florin Marin, a brit férfi özvegye. A fiatal román férfi azt is hozzátette, hogy házastársa nem kapta el a koronavírust, bár kezdetben ez a gyanú is felmerült.

„Nem kaphatta el a Covid 19-et, hiszen végig otthon voltunk, a teraszra is maszkban ültünk ki.” – mondta.

A visszavonult papnak több egészségügyi problémája is volt, és a koronavírus-járvány miatt nem tudott angliai orvosához fordulni, és a szükséges gyógyszereket sem tudták beszerezni Nagy Britanniából, ezért romolhatott az állapota.

Florin Marin szerette volna meglátogatni a kórházban, de mivel ezt nem tehette meg, levelet küldött neki egy ápoló közbenjárásával.

„Azt írtam neki, hogy szeretem, és minden rendben lesz. Azt is megírtam, hogy az Angliában élő családja is szereti és imádkozik érte, meg hogy a macskánk jól van, de hiányzik neki. Nem tudom, vajon sikerült-e elolvasnia a levelet.” – mesélte Florin Marin.

Mit örököl a fiatal román férfi házastársa után?

Florin Marin 150 000 fontot kap az idős pap életbiztosításából, egy 100 000 font értékű bukaresti lakást, amelyben együtt éltek, és amelyet már át is írtak az ő nevére, és havi 2000 font nyugdíjat is kap házastársa után.

„Két napig sírtam. Ez elég volt. Philip nem akarná, hogy sírjak. A férjem volt. Az örökség jogosan jár nekem. Kedveseim, nem az én hibám, hogy ilyen sok pénzt hagyott rám. Igen, valóban nagy összeg, de nem elképesztően nagy. Nem arról van szó, hogy örököltem volna mondjuk 1 millió fontot” – nyilatkozta Florin Marin.

Elmondta, soha nem fogja elfelejteni Philipet, de ez nem jelenti azt, hogy kizártnak tartja annak a lehetőségét, hogy a jövőben más kapcsolatokba kezdjen.

Hogy találkozott a fiatal román férfi az 50 évvel idősebb pappal

Florin és Philip egy társkereső oldalon ismerkedtek meg, és 3 évvel ezelőtt házasodtak össze Kentben. A nyugdíjas pap eladta angliai házát, és Bukarestben vásárolt lakást, ahol együtt éltek, de egy időre mégis visszaköltözött Angliába, amikor párkapcsolati problémáik akadtak. Az idős férfi ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy Florin hajnalig szórakozóhelyeken bulizik, ezenkívül állítólag egy másik férfival is kapcsolata volt.

Ez év márciusában azonban kibékültek, Philip Clements visszatért Romániába, és azt is elfogadta, hogy Florin klubokba járjon, és a saját korosztályával szórakozzon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet