KezdőlapBulvár„Szerelmes vagyok egy elítéltbe, akivel még soha életemben nem találkoztam”

„Szerelmes vagyok egy elítéltbe, akivel még soha életemben nem találkoztam”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő elmesélte, hogy lett fülig szerelmes egy olyan férfiba, akivel még soha nem találkozott személyesen, és aki éppen a börtönbüntetését tölti több mint 1600 kilométerre tőle.

A 30 éves Britnee 10 éves házassága éppen akkor ért véget, és a válása közepén tartott, amikor teljesen véletlenül rátalált egy érdekes TikTok videóra, amiben arról volt szó, hogy lehet a börtönbüntetésüket töltő foglyokkal levelezni. Akkoriban nem különösebben keresett romantikus kapcsolatot, de érdekelte a lehetőség, és letöltött egy alkalmazást, amelyen keresztül elítéltekkel levelezhet.

Így vette kezdetét a kapcsolata a 34 éves Michaellel, aki jelenleg súlyos testi sértésben való közreműködésért van börtönben. Beszélgetni kezdtek, és nagyon gyorsan egymásra találtak – körülbelül 3 héttel később már mindketten romantikus érzéseket tápláltak egymás iránt, és végül Michael vallotta be elsőként az érzéseit.

„Jó ember, nagyon jó ember, egyszerűen csak csinált valami ostobaságot, és elkapták. Régebb elítéltem azokat, akik börtönben vannak: úgy voltam vele, ha börtönben vagy, rossz ember vagy. Most rosszul érzem magamat, hogy ilyen könnyen ítélkeztem, és úgy gondolom, hogy ez az egész őrületes. Úgy értem, vannak bent olyan fickók, akik 20 évvel ezelőtt csináltak valami butaságot, és azóta is börtönben vannak, pedig nem érdemlik meg” – mondta Britnee.

A pár most videó- és telefonbeszélgetések révén tartja a kapcsolatot, de Michael nemsokára szabadul, és Britnee nagyon várja a pillanatot, hogy végre személyesen is megismerhesse. Azt tervezi, hogy Kaliforniából Dél-Dakotába repül, hogy találkozhassanak, amikor Michaelt kiengedik, aztán a férfi Kaliforniába költözik, hogy ott kezdjen új életet, ha minden jól megy, barátnője oldalán.

De nem a távolság az egyetlen akadály, amit le kell küzdeniük. Britnee családja szkeptikusan áll kettejük kapcsolatához, és nem feltétlenül készek arra, hogy befogadják Michaelt a családjukba. Britnee testvére, Korin, különösen szkeptikusan áll a kapcsolathoz, és meggyőződése, hogy nem igazi szerelemről van szó, sokkal inkább arról, hogy Britnee így próbál magára találni a válása után.

„Sok szerencsét kívánok neki, de nem ebben a családban” – mondta Korin Michaellel kapcsolatban.

Britnee azonban nem törődik a negatív és rosszindulatú megjegyzésekkel: „Az embereknek megvan a véleményük, de Michael boldoggá tesz engem, és mindenki megérdemli, hogy szeressék. Nagyon boldog vagyok, azt hiszem, nem voltam ilyen boldog az utóbbi 10 évben” – mondta Britnee, hozzátéve, hogy akkor sem fog kétségbeesni, ha esetleg nem működik köztük valami párként, és csak barátok maradnak, de mindenképpen ad egy esélyt ennek a kapcsolatnak.

„Nagyon izgatott vagyok, egyszerűen csak meg akarom ölelni” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet