KezdőlapBulvárSzinetár Dóra elárulta, miért ment hozzá Bereczki Zoltánhoz

Szinetár Dóra elárulta, miért ment hozzá Bereczki Zoltánhoz

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A BEST magazin pszichológusaként tért vissza Várkonyi Andrea, aki első interjúját Szinetár Dórával készítette. A színésznő-énekesnő többek között vallott előző házasságáról is.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Szinetár Dóra jelenleg Makranczi Zalánnal él boldog házasságban, ám előtte volt már két házassága. A színésznő a BEST magazin hasábjain adott interjút Várkonyi Andreának, ahol elmondta, idősebb fejjel teljesen másképp tekint első két férjére, rájött már a miértekre, mégsem csinálna vissza semmit.

Várkonyi Andrea arra is rákérdezett, hogy első két házassága során miért nem volt templomi esküvője.

„Az első férjem nem nagyon akarta, én meg sok szempontból azért még gyerek voltam. A másodiknál azért házasodtunk össze, mert abban bíztam, hogy egy anyakönyvvezető előtt tett eskü majd megerősíti a nagy hullámokat megélt kapcsolatunkat. Nem így lett…” – mesélte Szinetár Dóra a BEST magazin hasábjain.

https://www.facebook.com/abestmagazin/photos/a.1512145692353534/2425183784383049/?type=3&theater

Szinetár Dóra az interjúban beszélt Makranczi Zalánról, gyerekeiről és legkisebb fiáról, Benjaminról is. Bereczki Zoltán jelenleg ezzel a gyönyörű nővel alkot egy párt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet