KezdőlapBulvárSzorcsik Viki: "Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek, ennél önzőbb vagyok"

Szorcsik Viki: “Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek, ennél önzőbb vagyok”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szorcsik Viktória volt Palik Lászlóék vendége a Palikék Világa című YouTube csatornán, ahol többek között szóba került a gyerekvállalás kérdése is. A Jóban Rosszban egykori színésznője elmondta, nem tudná elképzelni magát háromgyerekes édesanyának, ennél azért önzőbb.

A Jóban Rosszban című sorozatból ismerte meg az ország Szorcsik Vikit, és bár ma már nem szereplője a bulvárnak és féltve óvja magánéletét, szakmailag nagyon aktív életet él, jelenleg is színházban játszik. A színésznő a minap a Palikék Világa Hová tűnt? legújabb epizódjában beszélt munkáról, barátságról, és gyerekvállalásról.

Szorcsik Viki elárulta, hogy eddig sem, és szerinte már ezután sem lesz az élete meghatározó része a családalapítás.

“43 éves vagyok, nincs még gyermekem. Ha el akarom kezdeni a családalapítást és most mondjuk teherbe esnék, egy év múlva megszülöm a babát, akkor 44 éves leszek. Húsz év múlva, 64 évesen megyek érte az érettségi bankettre. Szóval ezt én már nem látom. Soha nem voltam nagy családalapító, ilyen szellemben élő. Valakivel addig elvoltam, amíg jól éreztem magam, meg közösen jól éreztük magunkat. De nagy terveim senkivel nem voltak, hogy szeretném a gyűrűt, húzzuk fel az esküvői ruhát. Az ember irányítgatja a sorsát, meg szerintem föntről sem pakolnak rám olyan dolgot, ami nem nekem való” – nyilatkozta Szorcsik Viki.

Azt is elmondta, klasszikus családban nevelkedett, de nem látja magát háromgyerekes anyaként.

“Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek, ennél – bármennyire is rosszul hangzik – önzőbb vagyok. Nem tudnék olyan figyelmet adni mind a háromnak, hogy elégedett legyek” – mondta a színésznő, aki tavaly karácsonykor vesztette el szeretett testvérét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet