KezdőlapBulvárSztárban sztár: Judy könnyeket csalt Lékai-Kiss Ramóna szemeibe Cserháti Zsuzsa dalával

Sztárban sztár: Judy könnyeket csalt Lékai-Kiss Ramóna szemeibe Cserháti Zsuzsa dalával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Judy is részt vesz a Sztárban sztár 2023-as évadjában. Az énekesnő azért vállalta el a műsort, mert az elmúlt hónapokban nehéz időszakon ment keresztül, és szerette volna kissé elfeledni a nehézségeket, ugyanakkor karrierjére is koncentrálni akart.

Cserháti Zsuzsa legnagyobb slágerével lépett színpadra Judy a Sztárban sztár színpadán, a műsort azért vállalta el, hogy megfeledkezzen magánéleti problémáiról. Marics Peti és Lékai-Kiss Ramóna is elérzékenyült Judy produkciója után.

„Ez egy nagyon emocionális dal, amit Cserháti Zsuzsa életének legboldogabb időszakában írt, és Judynak végtelenül köszönöm, hogy nem egy drámát csinált ebből a dalból, hanem mosolygósan adtak elő. Tudom, hogy Judy milyen nehéz időszakon mentél keresztül és mész most is át, amit idetettél ebben a dalban a színpadra az mégis átjött. Nem volt túljátszva, úgy volt jó, ahogy volt” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

„Nem magadat akartad beletenni ebbe a dalba, úgy, hogy amikor Cserhát énekel az ember és jönnek a magasságok mindenki megpróbálja úgy megénekelni a magasságokat, ami benne van, de te nem ezt akartad. Le a kalappal” – mondta Kökény Attila.

„Nehéz ezt úgy zsűrizni, hogy ne érzékenyülj el és racionálisan állj hozzá, nekem néhol hiányzott Cserháti Zsuzsa” – fogalmazott a produkcióról Tóth Andi.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet