KezdőlapBulvárSztárban sztár leszek!: Majka a közönség soraiból fedezte fel a csodás hangú...

Sztárban sztár leszek!: Majka a közönség soraiból fedezte fel a csodás hangú lányt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Olyan történt a Sztárban sztár leszek! szombati adásában, ami a műsor történetében eddig soha, Majka kérdezett rá a közönségnél, hogy van-e olyan, aki énekel és szívesen jelentkezett volna a műsorba. Kiderült, hogy van egy lány a közönségben, aki gyakran énekel, percek alatt a színpadon találta magát.

A 20 éves Fehérvári Fruzsina a közönségből lépett színpadra Majka és Tóth Gabi támogatására. Bár a fiatal lány szégyenlősen fogott neki a produkciójának, Tóth Gabi felrohant a színpadra, hogy támogassa a lányt.

Fruzsina a Mamma Mia című dalt énekelte el, produkciója közepén úgy elemébe jött, hogy az egész stúdió már vele bulizott.

„A Sztárban sztár leszek! az a műsor, ahol még a közönség is tud énekelni” – mondta Köllő Babett a lány produkciója után.

Ezután Majka vette át a szót, elmondta a lánynak, hogy felvette a csapatába, és várja őt a középdöntőbe.

„Először azt hittem, hogy elájulok, de aztán nagyon-nagyon meghozta a kedvemet” – mondta a lány, aki a színpadon elmondta, többször megfordult már a fejében, hogy jelentkezzen a műsorba, de otthon egyáltalán nem támogatják.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet