Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szeptembertől a legismertebb sztárok osztják meg féltett titkaikat Joshi Bharat-tal a FEM3 új műsorában.

A FEM3 szeptember 19-én induló új műsorában Joshi Bharat hírességekkel beszélget, de másképpen, mint mások. A félórás mélyinterjúk során titkokra, drámákra, szerelmekre derül fény, Joshi Bharat őszinte, sokszor merész kérdéseinek köszönhetően a nézők beleshetnek a sztárok által viselt maszk mögé.

– Meglepő és váratlan reakciókkal, könnyekkel, drámai sorsokkal szembesültem a felvételek során. Mielőtt elindul a kamera, mindegyik beszélgetőtársamnak elmondom, hogy nem érdekel az eddig felépített image-ük, nem érdekel, amit eddig nyilatkoztak, engem az emberi oldaluk és a lelkük megismerése vezérel a beszélgetések során. Bízom benne, hogy a műsor által a nézők jobban megismerhetik azokat az embereket, akiket nap, mint nap látnak a televízióban és az újságokban – árulta el Joshi Bharat.

A Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharat-tal első adása szeptember 19-én 17:40-kor indul Tóth Verával, ezt követően pedig minden másnap láthatunk új adásokat a FEM3 képernyőjén.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!