KezdőlapBulvárTakács Nikolas a síeléssel ismerkedett

Takács Nikolas a síeléssel ismerkedett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az X-Faktor döntőse, Takács Nikolas négy napot töltött el a festői szépségű Donovalyban és Tálén (Szlovákia) az RTL Klub Havazin Magazin stábjával.Takács Nikolas

A galántai fiú korábban hiába lakott közel a magas hegyekhez, mégsem használta ki a lehetőséget, és sosem próbálta ki a síelést. Így most először húzott síbakancsot és csatolt lécet. A magazin két műsorvezetője, Müller Attila és Világi Péter próbálta bevezetni Nikolast a síelés rejtelmeibe. Sok idő nem volt a tanulásra – bár jó tanítványnak tartották Nikolast -, hiszen számos más izgalmas dolog várt a tehetséges énekesre.

Kipróbálta, hogy milyen motoros szánnal (scooter) közlekedni a havas lejtőkön, lovasszánozott az erdőben és a magasba repült hőlégballonnal. Mindezt tette annak ellenére, hogy tériszonnyal küszködik.Takács

– Úgy gondoltam, ha már adódott egy ilyen lehetőség, akkor miért ne próbálnám ki. Bíztam abban, hogy le tudom győzni a tériszonyomat. Nem tartott sokáig és amikor már úgy éreztem, hogy nagyon magasan vagyunk, akkor letérdeltem a kosárba, hogy ne lássak semmit. Nekem óráknak tűnt, hogy lebegtünk a levegőben, pedig csak percek voltak.

Nem maradhattak el a nagy evések sem. A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal gondoskodott az esti közös nagy vacsorákról egy olyan csárdában, ahol a vendég előtt sütötték faszénen a kiválasztott ételeket.
– Nagyon szeretem a húsos ételeket, azok közül is leginkább a csülköt. Fantasztikus ételeket ettünk ebben a négy napban.

Nagyon jó hangulatban telt el a rövid kiruccanás.

Hogy Nikolas megkedvelte-e annyira a síelést, hogy a későbbiekben szerepeljen a téli programjában, kiderül a Havazin magazin január 23-ai műsorából 12.10-kor az RTL Klubon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet