KezdőlapBulvárTeljesült a másodszor is rákkal küzdő 7 éves kisfiú álma: elsőként dobott...

Teljesült a másodszor is rákkal küzdő 7 éves kisfiú álma: elsőként dobott kedvenc baseball csapatának meccsén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy 7 éves kisfiú, akinél másodszor diagnosztizáltak rákot, valóra váltotta álmát, és bedobta az első dobást egy Chicago White Sox-meccsen. A szombat délutáni, Baltimore Orioles elleni mérkőzés előtt a White Sox játékosai is eltöltöttek egy kis időt Beau Dowlinggal.

A pályán a 7 éves fiú körbefutotta a Guaranteed Rate Field bázisait, és mindkét csapat játékosaival lepacsizott, miközben a hazai bázis felé tartott. A White Sox a közösségi médiában osztott meg egy videót Beau látogatásáról. A kisfiú lehetőséget kapott arra, hogy eldobja az ünnepélyes első dobást.

Amikor Beau bedobta az első dobást, nem csak a White Sox szurkolt neki. Úgy tűnik, az Orioles első basemanje, Trey Mancini beszélt is a fiatalemberrel a ceremónia után, hogy bátorító szavakkal lelkesítse a rák elleni harcban.

“Annyira király volt, ma eljöttem a parkba, és… tudtam, hogy lesz egy meccs előtti ceremónia, de nem tudtam, hogy mi az” – mondta Mancini a Baltimore Sun riporterének, Nathan Ruiznak.

“Oda akartam menni, miután Beau lefutotta a bázisokat, és elmondani neki, hogy fantasztikus volt” – árulta el. “Elmondtam neki, hogy két évvel ezelőtt rákos voltam, de már meggyógyultam, és jól vagyok. Tudom, hogy ugyanez fog történni vele is. Szóval csak azt akartam, hogy tudja, hogy… Teljesen hihetetlen volt, hogy részese lehettem.”

Beau nagy napjának részleteit a Chicago White Sox csapata osztotta meg a közösségi médiában. “Ma a 7 éves Beau Dowlingot köszöntöttük egy végső napon!” – írta a csapat egy Twitter-bejegyzésben a kisfiúról, akinél kisgyermekként neuroblastómát diagnosztizáltak, és sajnos a GoFundMe oldala szerint pajzsmirigyrákkal kell küzdenie.

“A kisgyermekként magas kockázatú neuroblastómával diagnosztizált Beau őssejt-transzplantáción, valamint több kemoterápiás, sugár- és immunterápiás kezelésen keresztül küzdött. Nemrég diagnosztizáltak nála pajzsmirigyrákot” – folytatódott a bejegyzés.

A ceremónia során Beau és családja 10.000 dollárt kapott az Andrew Weishar Alapítványtól is, hogy segítse a fiú kezelését.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet