Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ismét összeállt a TNT szombaton, az együttes 15. születésnapja alkalmából. Dobrády Ákos és Inti közel fél évig készülődött -ahogy ők fogalmaztak-, életük egyik legfontosabb napjára.

Aztán szombaton 8.20-kor színpadra lépésük pillanatában szinte felrobbant az Aréna. A közönség végig táncolta és énekelte a két órás,slágerekkel teli elsöprő lendületü koncertet. A pöttöm Megasztár, Patai Anna vendégszereplése is hatalmas sikert aratott, üde színfoltja volt az estének. Ákos és Inti mindent megtett, hogy a tízezres tömeg feledhetetlen élményekkel térjen haza.

– Különleges élmény volt, érezhető volt, hogy kimaradt 5 év és a közönség már nagyon várt minket.Talán az összes nagykoncertünk hangulatát felülmúlta a szombati.Hálásak vagyunk mindenkinek aki segített és rengeteget dolgozott azon, hogy ez az este létrejöhessen-mondta Dobrády.

Ákos és Inti a koncert egy hatalmas tortával is készültek a rajongóknak Csuta Zsolt jóvoltából, aki a tavalyi évben elnyerte a „2010-es év fagylaltjának” díját .A koncert után pedig DJ Domnique-kal tovább bulizhatott a közönség.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!