KezdőlapBulvárTíz éve őrzi magában a szörnyű titkot: agysorvadással küzd Molnár Anikó

Tíz éve őrzi magában a szörnyű titkot: agysorvadással küzd Molnár Anikó

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egykori Nagy Ő fejfájással fordult orvoshoz, ekkor derült ki, hogy sokkal nagyobb a baj, mint előtte gondolta: agysorvadást diagnosztizáltak nála az orvosok.

A ValóVilág volt szereplője Szabó Győzőnek mesélt kálváriájáról, amit már 10 éve titokként őriz.

“Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az oka” – mesélte Szabó Győzőnek Anikó. A celeb azt is hozzátette, akkor jöttek elő a tünetei, amikor az Egyesült Államokba költözött. A környezetváltozásnak tudta be a kellemetlen fejfájást, de azután sem múlt, hogy visszaköltözött Magyarországra.

“Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, „te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül”. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani” – emlékezett vissza kezelőorvosa szavaira Molnár Anikó.

“Egy kisebb fokú sorvadás az agyamban, amit felfedeztek a képen.” – mondta Anikó a Blikk + Győző című műsorban.

A celeb később pszichológushoz fordult, hogy kiderítse okozott-e bármilyen károsodást az elváltozása, számos tesztet végeztek az elméjén, a végeredmény jó eredményekkel zárult.

“Szerencsére megállt a növekedésben. Eleinte persze, szörnyen megijedtem, féltem, mi lesz a beszédemmel, a mozgásommal, fogok-e tudni dolgozni, de hál’ istennek, nem tapasztalok semmit. Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja” – árulta el a Blikknek Anikó, aki jelenleg az igaz szerelmet keresi, és reméli, egy nap kimondhatja az Igen-t szerelmének.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet