KezdőlapBulvárTöbb ezren tolongtak a Megasztár válogatóján

Több ezren tolongtak a Megasztár válogatóján

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hatalmas tömeg lepte el a Vörösmarty teret, ahol két napon keresztül tartott a Megasztár első casting-ja. Tilla vezetésével fiatalok és idősebbek is szerencsét próbáltak, hogy megmutathassák tehetségüket a Megasztár stábjának.

Kökény Attila is ellátogatott a meghallgatásra, kíváncsi volt az idei „felhozatalra” A Megasztár előző szériájának finalistája azonnal kiszúrta a több ezres tömegből a valódi tehetségeket.

– Jó érzés volt látni, hogy még mindig mennyien szövögetnek énekesi álmokat és ezt a Megasztárban szeretnék valóra váltani. Csík Sanyival mentem ki a válogatásra és jó néhány olyan hangot hallottunk, akik érdemesek arra, hogy megmutassák a tehetségüket a képernyőn. A műsorhoz rengeteg pozitív élményem fűződik, azóta is érzem a közönség szeretetét, ezért mindenkit biztatok, hogy merjen kiállni a nagy nyilvánosság elé, ha azt érzi, ő lehet Magyarország hangja – mondta Kökény Attila.

Tilla csodálja a fiatal tehetségeket és hisz a Megasztár közösségformáló erejében.

– Idén is rengeteg fiatal és ambíciózus ember érkezett. Voltak olyan énekesek, akiket személy szerint szívesen látnék a döntőben. Lenyűgöz a fiatal generáció, tehetségesek, bátrak, szépek és nem félnek megmutatni, miben jók. Beszélgettem egy 10 éves kislánnyal, ő Svédországból utazott ide, hogy részt vegyen a Megasztár válogatóján. Fantasztikus dolog, hogy a világ számos tájáról jönnek az emberek, hogy tehetségüknek nálunk adjanak hangot – árulta el a TV2 műsorvezetője.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet