KezdőlapBulvárTöbb ezres tömeg gyűlt össze az eltűnt gyermekekért

Több ezres tömeg gyűlt össze az eltűnt gyermekekért

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sikerrel zárult az 1000 Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvény. Az eltűnt gyermekek világnapján több ezer ember látogatott ki a Városligetbe, az est végén pedig világító lámpások százai emelkedtek a magasba.

Az eltűnt gyermekek világnapján, május 25-én került sor a Városligetben az 1000 lámpás éjszakája elnevezésű rendezvényre. Az egész napos rendezvény csúcspontja az esti koncertek után a lámpások felengedése volt. A rendezvény és a kampány ötletgazdája, Kárász Róbert elégedett, és mindenképpen folytatást tervez.

– Több ezres tömeg látogatott ki a Városligetbe, már első alkalommal nagyon sok embert sikerült bevonnunk. Látszik, hogy az emberek nyitottak az ilyen kezdeményezésekre, hogy érdemes felkarolnunk ezt a társadalmi problémát. SP, Fluor Tomi és a Megasztárok – Tolvai Reni, Szeleczki Dávid, Kállay-Saunders András és Patai Anna koncertje után pedig felengedtük a közel ezer világító lámpást, amelyek a haza utat kereső gyermekek előtt kívánták megvilágítani az utat – nyilatkozta.

A TV2 Mokkájának műsorvezetője elárulta, a rendezvénnyel a kampány nem fejeződött be. A tejes dobozokon év végéig láthatóak majd eltűnt gyermekek fotói, amelyek cserélődnek. Jövőre pedig ennél is nagyobb szabású rendezvényen kívánja felhívni a figyelmet az eltűnt gyermekekre Kárász, már nem csak Budapesten, hanem vidéki nagyvárosokban is.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet