Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csilla tíz évvel ezelőtt már jelentkezett játékosnak a Szerencsekerékbe, ám a műsor akkor véget ért, így nem jutott lehetőséghez.

A STORY4-en futó vetélkedőben azonban most mellé szegődött a szerencse.

„Rengeteget játszottam az interneten és azt gondoltam, könnyű szerrel megoldom majd a feladványokat. De egy tévéstúdióban egészen más. Látva a kamerákat, reflektorokat, a műsorvezetőt és a táblát, elfogott a pánik. Nagyon jólesett Árpa Attila kedvessége, próbált nyugtatni, bíztatni.” – meséli Csilla, aki egészen a második körig alig érintette a kereket.

„Játékostársam, Imre a második körig vezetett, azt gondoltam, már a kereket sem fogom megpörgetni. Ekkor azonban Imre csődöt forgatott, és onnantól számomra minden jóra fordult. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi pénzzel távozom a stúdióból és még egy különdíjat is nyerek.” A nyereménynek bőven van helye, a család lakásfelújításra szánja a pénz egy részét, de félre is raknak belőle. Csilla – bár a rengeteg izgalom miatt először úgy érezte, soha többé nem jelentkezik televíziós produkcióba- most már mindenkit arra bíztat, tegyenek próbát ők is.

„Fantasztikus volt a játék. Ha nem nyertem volna, akkor is örök élmény maradt volna.”- mondja Csilla, akinek lelkesedése tinédzser fiára is kihatott. „Minden este fél nyolckor ott ülünk a tévé előtt, és nézzük a Szerencsekereket. A fiam annyira szereti, hogy van, mikor ő szól nekem: ’Anya, kezdődik!’ Én pedig örülök, hogy a Szerencsekereket nézi, és nem a valóságshow-kat.”

Csilla azt is elmeséli, sosem nyert még játékban, édesapjának azonban volt már ötös és négyes találata is a lottón. „Talán megörököltem a szerencsét édesapámtól. Az mindenesetre biztos, hogy ha este fél nyolc, akkor STORY4 és Szerencsekerék. Mindig nagyon izgulok a többiekért is.”


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!