KezdőlapBulvárTolvai Renáta énekel a Roxette előtt

Tolvai Renáta énekel a Roxette előtt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A június 1-jén tartandó budapesti koncerten a Roxette előtt a Megasztár 5 győztese, Tolvai Renáta lép színpadra, aki nem csupán a legismertebb slágereket adja elő, de már készülő albumáról is bemutat néhány dalt.

Már nem kell sokat várniuk a Roxette magyar rajongóinak – az elmúlt 20 év egyik legsikeresebb európai bandája visszatér hozzánk, hogy egy fergeteges bulit tartson a Budapest Sportarénában. A Megasztár 5 győztesét az a megtiszteltetés érte, hogy a svéd duó előtt léphet a színpadra.

„Amikor felhívtak, hogy én lehetek, aki a Roxette előtt fellép, először el sem akartam hinni. Egy évvel ezelőtt jelentkeztem a Megasztárba, akkor nem gondoltam volna, hogy 2011 nyarán világsztárokkal állhatok majd egy színpadon. Nagyon izgulok, de inspirál is a feladat, alig várom, hogy énekelhessek a többezres közönség előtt.” – nyilatkozta a nagyváradi énekesnő.

Amellett, hogy a közelmúltban több szakmai- és közönségdíjra is jelölték, Reni élete meglehetősen sűrű: a stúdiómunkálatok mellett rengeteg fellépés és próba tölti ki mindennapjait.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet