KezdőlapBulvárTolvai Renáta és Orosz Barbara a Jóban Rosszban

Tolvai Renáta és Orosz Barbara a Jóban Rosszban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem mindennapi sztárparádéval lepik meg a nézőket a TV2 sikersorozatának készítői: Sarka Kata, Orosz Barbi, Tolvai Reni, Kállay-Saunders András, Szeleczki Dávid és Váczi Gergő tűnik fel Csillagkúton Fehér Roland cégbővítő party-ján.

Míg Tolvai Reninek régi vágya teljesült azzal, hogy szerepelhetett a Jóban Rosszban-ban, addig Orosz Barbit régi ismerősként üdvözölte a stáb, hiszen ezelőtt már kétszer is szerepelt a sorozatban.

Csillagkúton mindig történik valami izgalmas, most éppen sztárok lepik el a városkát: népszerű énekesek és műsorvezetők tűnnek fel Fehér Roland buliján, aki cége bővítését ünnepli. Sarka Kata, Orosz Barbi, Tolvai Reni, Kállay-Saunders András és Váczi Gergő önmagukat alakítják a TV2 napi sorozatában, ahol hallhatjuk a Megasztár 5 ifjú tehetségének, Szeleczki Dávidnak az új dalát is.

A sztárok élvezték a forgatást és jól bírták a tíz órán keresztül tartó felvételeket. Tolvai Reninek ráadásul régi álma teljesült, hiszen mindig is vágyott arra, hogy szerepelhessen a sorozatban. „Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, Andrással tátott szájjal néztük a színészeket. Meg is állapítottuk, hogy nekünk nem lenne türelmünk ezerszer felvenni egy jelenetet, míg az tökéletes nem lesz. Mindig is vágytam arra, hogy részt vegyek a sorozat forgatásán és most nagyon izgalmas volt bepillantani a kulisszák mögé. Jól elfáradtunk a végére, de közben nagyon sokat nevettünk.” – árulta el mosolyogva az Év Hangja.

Orosz Barbara számára nagy visszatérés volt a forgatás. „Ezelőtt már kétszer szerepeltem a sorozatban, az első alkalommal rögtön az induláskor. Akkor egy tévés producert alakítottam, aki elég negatív figura volt, majdnem megölte az édesanyját. Másodszor pedig egy műsorvezetőt formáltam meg. A mostani, harmadik szereplésem volt a legnehezebb, hiszen önmagamat alakítottam. S ez azért nehéz, mert nem lehet feloldódni a szerepben, és többször át kell gondolni, mit is mutasson meg magából az ember.” – árulta el Barbi, aki élvezte, hogy újra, a már megszokott profi stábbal dolgozhatott.

Hogy hogyan buliztak a sztárok Csillagkúton, kiderül a Jóban Rosszban dupla epizódjaiból!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet