KezdőlapBulvárTom Cruise 6 éves kora óta nem látta a lányát: ezért hagyta...

Tom Cruise 6 éves kora óta nem látta a lányát: ezért hagyta el a lányát a színész

-

2012-ben Tom Cruise és felesége, Katie Holmes elváltak, így az addig tökéletesnek hitt család kettészakadt. A színész inkább úgy döntött, hogy a család helyett a vallást, vagyis a Szcientológia egyházat választja, és vélhetően ez volt az oka annak is, hogy nem látogatta a lányát sem.

Amikor Tom Cruise és Katie Holmes bejelentették, hogy házasságot kötnek, az egész világ nagy örömmel fogadta a hírt.

Csodaházaspárként emlegették őket, hiszen nem csak szépek és fiatalok, hanem nagyon tehetségesek is voltak. 2006-ban házasodtak össze, de 2012-ben már külön utakon jártak. Tomnak ez volt a harmadik házassága, amely darabokra hullott, Katie-vel a válás után már alig beszélnek egymással, épp csak a legfontosabbakat tárgyalják meg, Suri kedvéért.

Tom Cruise és Katie Holmes akkor váltak el, amikor Suri mindössze 6 éves volt.

Katie Holmes Suri születésnapján egy képet tett közzé Instagramon: “Szép születésnapot Édesem! Annyira boldog vagyok, hogy az édesanyád lehetek!” – megjegyzéssel.

Mint utólag kiderült, a válásuk valódi oka az volt, hogy Tomnak rendíthetetlen hite volt a szcientológia néven ismert kultuszszerű vallás iránt. Katie is egy darabig a szcientológiai egyház tagja volt, de aztán megszakított vele minden kapcsolatot. Az apát és lányát utoljára 2012 augusztusában látták együtt, a Disney Typhoon Lagoon vízi parkjába, a floridai Buena Vista Lake-be. Katie Holmes szerint később Tom már nem igazán próbálkozott, hogy időt töltsön a lányával, és ott legyen mellette, amikor szükséges.

A szcientológia tagjai akkor is találkozhatnak a gyermekeikkel válás után, ha házastársuk más valláshoz tartozik, de Tom Cruise nem ezt az utat választotta, inkább lemondott a lányáról is. Samantha Domingo, a szcientológiai egyház egykori tagja elmondta, hogy “Suri valójában nem is a lánya – ő csak egy lelki lény a lánya testében”.

A Szcientológia Egyház szóvivője azonban cáfolta Domingo állításait, “fikciónak” nevezte, amiket mondott. Tomnak a második feleségével, Nicole Kidmannel két idősebb örökbefogadott gyermeke is van: Connor (25) és Isabella (27).

A Mission impossible sztárja azonban megpróbálja kijavítani az eddigi hibáit, és a hírek szerint újabban szeretne visszatérni a lánya életébe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet