KezdőlapBulvárTóth Andi és Andrei Mangra lett a Dancing with the Stars győztese

Tóth Andi és Andrei Mangra lett a Dancing with the Stars győztese

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Andi és Andrei Mangra lett 2021-ben a Dancing with the Stars királya és királynője!

A Dancing with the stars fináléjába a zsűri pontjai és a nézők szavazata alapján Tóth Andi és Andrei Mangra, Árpa Attila és Stana Alexandra, Kamarás Iván és Mikes Anna, valamint Kinizsi Ottó és Szóke Zsuzsanna jutott. A legjobbaknak a fináléban több körben kellett bizonyítani, sorsukról pedig már kizárólag a nézők döntöttek.

Végül a nézők úgy döntöttek, hogy Tóth Andi és Andrei Mangra érdemli meg 2021-ben, hogy a Dancing with the Stars királya és királynője legyen.

“Én csak bizonyítani szerettem volna, magamnak, a páromnak. Azt hogy ki nyert, majdnem mindegy volt, mert Ottóék is nagyon jók voltak” – mondta a győzelmük után Tóth Andi. Tóth Andiék elrontották a rumbát, de kaptam még egy esélyt, ezt itt lehet visszanézni!

A TV2 táncos showműsorának rajongói nem csak a győztes párnak örülhettek. A zsűriben vendégeskedő Gabriela Spanic ugyanis bejelentette, hogy 2022-ben is mindenki táncol majd, hiszen jövőre érkezik a Dancing with the Stars harmadik évada!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet