KezdőlapBulvárTóth Gabit és Köllő Babettet teljesen levette a lábáról a Sztárban sztár...

Tóth Gabit és Köllő Babettet teljesen levette a lábáról a Sztárban sztár leszek! jóképű rockere

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 26 éves Solymár Matyi sportos családból érkezik, de mivel minden sportban kudarcot vallott, ezért a zene felé vette az irányt. A sztárban sztár leszek!-ben mindenkit levett a lábáról. A faital srác nem csak énekel, hanem egy menő zenekar tagja is.

Teljesen megbabonázta Tóth Gabit és Köllő Babettet a 26 éves Solymár Matyi, aki a Kings of Leon egyik legnagyobb slágerét hozta el a Sztárban sztár leszek!-be.

Tóth Gabit és Köllő Babettet teljesen levette a lábáról a fiatal énekes, mindegyik mentor hatalmas dicsérettel beszélt a produkciójáról.

„Vannak akik rocksztárnak születnek, te az vagy! Rohadt jó az ének, imádom, hogy ilyen stabilan nyomod. Gratulálok, szuper volt” – mondta Tóth Gabi.

„Rettentő friss és borzasztó piacképes, ahogy ideállsz a színpadra, ahogy énekelsz az csodálatos, tényleg olyan volt, amilyennek lennie kell” – fűzte hozzá Majka.

„Parádés, amit idehozol, nagyon jól nézel ki, nagyon mai vagy, örülünk mindannyian, hogy itt vagy” – fogalmazta meg Pápai Joci.

Matyi rendesen összeugrasztotta a mestereket, hatalmas vita alakult ki közöttük, hogy kihez kerüljön a 26 éves énekes. Solymár Matyi végül Tóth Gabi csapatában folytathatta tovább a versenyt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet