KezdőlapBulvárTóth Vera Tóth Gabi énekléséről: "Erre nem képes akárki, csak akit Isten...

Tóth Vera Tóth Gabi énekléséről: „Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Gabi fellépett a Petőfi Zenei Díjátadón, ahol az Omega legnagyobb slágerét, a Gyöngyhajú lányt adta elő, amit a zsűriben ülő dalszerző, Adamis Anna is meghallgatott. A fellépést és Tóth Gabi produkcióját nővére, Tóth Vera közösségi oldalán méltatta.

A Petőfi Zenei Díjátadón énekelt Tóth Gabi, aki az Omega slágerét, a Gyöngyhajú lányt. Közösségi oldalán Tóth Vera méltatta húgát az éneklés után.

„A tehetség, az tehetség. Megvenni nem lehet, elkamuzni nem lehet, eljátszani sem nagyon. Adamis Anna könnyei szólnak az elmúlásnak, a múlt sikereinek, Tóth Gabriellának, akivel Tapolcán, a város szélén, az Egry József utcai lakótelepen nőttem fel! Testvérem! BRAVA! Ahogy a NAGYOKNAK szokták mondani. Ejha! Könnyek, földindulás, óriás hatás! Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget”írta Tóth Vera Instagram-oldalán.

A produkció nemrég felkerült a YouTube-ra is, ahol vegyes fogadtatást kapott. Van, aki nagyon szereti, ám bőven vannak olyanok is, akiknek nem tetszik az énekesnő előadása.

„Ez nem sikerült… aki kitalálta ezt a „művészi” leképezést, szerény képességű volt. Minden rossz, ruha, mozgás, szuszogás a mikrofonba, hamis a vége felé.. tanítani jó, hogy NE . Remélem Kóbor János feltámad erre, ha meghallja. Más : azért ilyenkor rájönni, nem is volt ezt olyan egyszerű elénekelni, mint ahogy gondoltuk, évtizedeken keresztül hallottuk, szinte úgy tűnt, ezt gyerekjáték elénekelni… hát íme a bizonyíték hogy Nem!!! Kóbor Zseni volt!” – írta egy hozzászóló.

„Sikerült halálra erőszakolnia a dalt! Szégyen, hogy ilyen előfordul egy ilyen dallal!” – fogalmazott egy másik.

„Köszönöm szépen! Csodálatos volt!!! A ruha, a performansz, minden egyben. Nekem nagyon tetszett az egész műsor. Gabi is mindent beleadott. Csak gratulálni tudok. Egy igazi dívaként jött ki a színpadra. Nekem nagyon tetszett összességében az egész gálaest” – értékelte pozitívan egy harmadik kommentelő.

„Ezt a gyönyörűséget még nem hallottam ilyen szörnyen elénekelni. Minden levegővétel hallatszik, plusz ez a felesleges pátosz. Nem beszélve a hangjáról” – írta egy rajongó.

„Eredetileg egy melankolikus,vágyakozós, nosztalgikus töltetű dal volt . Gabi performance túl vitális, néhol hullámzós hangzású. Mintha egy nyolcadikos lány kezdene mutálni. Cifra lett így. Cifraság = nyomorúság. Gabinak inkább magát kéne előadni. Lehet, hogy néhányan díjaznák is. Csak bátran… ennyi pénzért teljesíteni is kéne” – mondta el véleményét egy másik.

Neked hogy tetszik a produkció?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet