Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fináléjához érkezett Lakatos Márk átalakító show-ja, az Én is karcsú vagyok. A TV2 műsorában versenyző 10 túlsúlyos nő és 1 férfi összesen 160 kilogramm zsírtól szabadult meg!

Hónapokon át harcoltak a súlyukkal az Én is karcsú vagyok szereplői. Tíz fogyni vágyó nő és egy férfi vállalkozott rá, hogy Lakatos Márk és Dr. Tóth Tamás fogyókúra-specialista orvos segítségével leadják plusz kilóikat. A hosszú küzdelem során a versenyzők gyakran elcsüggedtek és már-már feladták a küzdelmet, ám a műsor házigazdája mindenkiben tartotta a lelket. Az évad végére a versenyzők összesen 160 kilogrammtól szabadultak meg.

Az Én is karcsú vagyok fináléjába végül öten jutottak. Négy hölgy – Nagy Dóra, Szekszárdi Zsuzsa, Hajcsik Anett és Tóth Mónika, valamint az egyetlen úr: Magyar András között dől el, hogy ki fogyott a legtöbbet, kié lesz az a hűtőszekrény, amelyet a nyertes egészséges ételekkel pakolhat tele. A legnagyobb súlyveszteségen kívül a legnagyobb átalakulást is díjazzák a műsorban, a leglátványosabb változást elérő versenyző jutalma pedig – a vadonatúj külsőn és a visszakapott önbizalmon kívül – szintén egy, a Dr. Tóth Tamástól eltanult étrend alapján feltöltött hűtőszekrény lesz.

Az, hogy kik nyerik a díjakat, szerda este, az Én is karcsú vagyok utolsó adásából derül majd ki.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!