Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ma este debütál a TV2 képernyőjén Lakatos Márk átalakító műsora, az Én is szép vagyok. Az első epizód főszereplője egy zalaegerszegi özvegyasszony, aki ötven kilót fogyott, mégsem elégedett magával.

A TV2 Én is szép vagyok című műsorának házigazdája és stylist-ja, Lakatos Márk minden epizódban tetőtől-talpig átváltoztat egy vállalkozó kedvű nőt. Az első adás főszereplője, Gombás Gabriella hatalmas lelkierőről tanúbizonyságot téve saját módszere alapján megszabadult 55 kilótól, de még mindig régi, kövér önmagát látja a tükörben, ezért fordult segítségért a stylist-hoz. Márk jónéhány hasznos tanáccsal ellátta a nőt és segítette újra életre kelteni benne a nőiességet. Megtudta, hogy Gabi minden reggel, felkelés után meghallgatja a Hooligans együttes egyik dalát, ez ad erőt neki, hogy folytatni tudja a teljes életmódváltást. Márk, elismerésképp az eddigi teljesítményéért egy fagyizóba hívta Gabit, ahol a desszertet Kiss Endi, a Hooligans dobosa szolgálta fel. Az asszony percekig nem tudott megszólalni a sírástól, annyira örült kedvencének.

Az Én is szép vagyok első adása március 21-én, 23:20-kor kerül a képernyőre.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!