KezdőlapBulvárTVA Szörnyek visszatérnek a Disney Csatornára

A Szörnyek visszatérnek a Disney Csatornára

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szorny RT (2)

Szörnyen jó szórakozás vár ránk a hétvégén a Disney Csatornán, ahol a Disney Pixar ma már klasszikusnak számító alkotása, a Szörny Rt. december 22-én, szombaton, debütál. Az Oscar-, BAFTA és Grammy-díjas mozi minden idők egyik legsikeresebb animációs filmje, amit újra és újra érdemes megnézni, és sosem késő megismerni.

Szombaton tökéletes reggeli kikapcsolódás vár mindenkit a Disney Csatornán, ahol a Szörny RT., a Disney Pixar egyik legsikeresebb alkotása debütál.

A két megélhetési rémisztő, a hatalmas szőrmók, Sulley és a minden lében kanál, Mike szeretetreméltó történetét világszerte imádják a nézők, az Oscar-, BAFTA és Grammy-díjas mozi minden idők egyik legsikeresebb animációs filmje, amit világszerte már több millióan izgultak végig.

A film Iszony City-be kalauzol, a szörnyek városába, ahova ember még sosem tette be a lábát. Itt dolgozik a kék behemót, James P. Sullivan (becenevén Sulley) és egyszemű barátja, a kisnövésű, zöld okostojás, Mike Wazowski. Egy szerencsétlenül sikerült rémiszgetés után azonban a két barát felfedezi, mi is történik akkor, amikor az emberek és a szörnyek világa összeér – köszönhetően a két éves babucinak, Boo-nak, aki Sulley hátán átszökik a szörnyekhez.

Sulley és Mike kénytelen a saját életét is kockára téve mindent megtenni azért, hogy Boo-t visszajuttassák az emberek világába, még mielőtt bárki is felfedezné az apróságot.

Nézd Te is velünk a Disney Pixar Szörny Rt.-jét december 22-én, szombaton, 10.30-kor!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet