Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A népszerű hazai gyártású napi sorozat, a Barátok közt nemcsak a televízióban sikeres, hanem az online területen is. Az elmúlt években évről évre nőtt a baratok.hu oldal napi és egyedi látogatói száma, valamint az rtlmost.hu-ról is egyre többen nézik vissza a sorozat adásait.

A baratok.hu az elmúlt három évben folyamatosan tudta növelni napi egyedi látogatói számát. Míg 2009-ben 3199-en keresték fel a weboldalt naponta átlagosan, addig 2012. január 25-ig már 5018-an. A havi egyedi látogatószám is hasonló arányban növekedett: 2009-ben 39 865-en, 2011-ben pedig 50 158-an látogattak a Barátok közt oldalára átlagosan egy-egy hónapban.

Az rtlmost.hu elindulása óta egyre többen nézik vissza a hamarosan jubiláló sorozat egyes adásait. A Barátok köztnek 2009 utolsó negyedévében 10 154 napi egyedi látogatója volt az rtlmost.hu-n, 2012-ben (január 25-ig) ez a szám már több, mint a duplájára, 24 321-re nőtt. A havi látogatószáma az rtlmost.hu-n szintén töretlenül nő évről évre, ami 2011-ben már elérte a 167 758-at.

A Barátok közt oldalaira összesen 43 videóblog került fel tavaly. Ezeket a videóblogokat a szereplők forgatják le, hogy egy kicsit jobban betekinthessenek a nézők a sorozaton kívüli életükbe. A rajongóknak emellett lehetőségük van egy úgynevezett karakter blogon keresztül követni kedvenceiket, ahol a szereplők mesélnek a karakterük érzelmeiről egy-egy vita vagy például egy szerelmi csalódás után. A szereplőkről a baratok.hu oldalon biográfiák, videók, érdekességek is találhatók. Az oldalon a nézők levelet írhatnak kedvenc színészüknek/színésznőjüknek. Aki az adott hónapban a legtöbbet kommentel a Barátok közt Csirip falán az egy Barátok közt szuper fan bögrét kap ajándékba.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!