Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

November végétől az RTL Klubon láthatnak először a hazai nézők görög sorozatot. Az éden titikai (Ta mystika tis Edem) jövő pénteken indul.

A dél-amerikai szappanoperák világszerte elsöprő hódítása után a török sorozatok térnyerése volt megfigyelhető. Magyarországon először az RTL Klubon láthattak a nézők török filmsorozatot, Ezel – Bosszú mindhalálig címmel. És most szintén a piacvezető kereskedelmi csatornán debütál hazánkban először görög sorozat, mégpedig Az éden titkai (Ta mystika tis Edem). A sorozat november 25-én startol 16 óra 15 perckor, november 28-tól pedig minden hétköznap szintén 16 óra 15 perctől láthatják, amit a Sarokba szorítva követ majd 17 óra 20 perctől.

A 2008-ban készült sorozat alaptörténete szerint hat végzős diák megalakítja a Holdkő társaságot és a hullócsillagok alatt fogadalmat tesznek egymásnak. Ettől a naptól fogva mindent elkövetnek azért, hogy életük nagy álma teljesüljön.

Még mindannyian őszintén hisznek abban, hogy a szerelmes párok együtt maradnak, Manosz meghódítja a világot, Eva filmsztár lesz, Lucas és Nora befutott ügyvéd, Nikolasz elismert gyermekorvos, Daphne pedig nagycsaládos édesanya lesz. Csakhogy az élet más sorsot szánt a fiataloknak és 15 évvel később a pároknak szembesülniük kell a valósággal: senkinek sem sikerült elérni a célt. A múlt ígéretei mindenkit kísértenek és az elfeledett titkok törnek a felszínre.

Az éden titkaiban a Görögországban hatalmas sikernek örvendő sorozatsztárok magyar hangjait olyan népszerű hazai színészek kölcsönzik, mint például Pikali Gerda, Menszátor Magdolna, Forgács Gábor vagy éppen Koroknai Géza.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!