Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balazs-Pali

Balázs Pali a romantikus dalok népszerű előadója házigazdaként új zenei szórakoztató műsorral jelentkezik péntek esténként a Muzsika TV műsorán.

A Zenés Randevúban az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek majd hétről-hétre. Közel 20 olyan előadó és zenekar fogadta el az énekes meghívását, akikkel közösen ez elmúlt 25-30 évben több, mint 15 millió lemezt adtak el. A műsorban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek. Az első adás vendégei között ott lesz a Bikini együttes, Auth Csilla és Szolnoki Péter, Gergely Róbert és a Kozmix.

„Nagyon régi álmom vált valóra azzal, hogy március 8-án útjára indul szórakoztató műsorom. A közkedvelt dalok mellett vendégeim néhány kulisszatitkot is elárulnak magukról. Megtudhatjuk például, hogy milyen volt az első szerelmük, az első színpadi élményük.” – árult el néhány részletet az énekes.

Zenés Randevú Balázs Palival minden pénteken 21 órától a Muzsika TV műsorán.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!