Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

baratok-koztSzámos új, csak az RTL II-n látható saját gyártású műsorral, régi hazai kedvencekkel, valamint sorozatpremierekkel jelentkezik az RTL II, amely már csaknem 6 millió nézőhöz jut el Magyarországon.

Február 18-tól duplájára, átlagosan napi 10 órára nő a magyar tartalom a csatorna kínálatában. A főműsoridőt a Vacsoracsata vezeti fel 18:30-kor, majd 19:30-kor az RTL II már közkedvelt műsorai mellett két új műsor is jelentkezik: ahogy eddig, ezentúl is hétfőn lesz Legyen Ön is Milliomos! Friderikusz Sándorral, kedden a vasárnapi Heti Hetes ismétlése, szerdán Forró nyomon Máté Krisztával.

Csütörtök esténként látható majd a Gazdálkodj okosan! heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő családok bemutatásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Pénteken pedig Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig, amely az elmúlt hét nap legérdekesebb témáival foglalkozik.

Minden hétköznap 20:30-tól Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol címmel egy új konstruált reality kerül képernyőre, amely két fontos probléma halmazzal foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból érdekes helyzetekkel. Akik már megszerették a Gyanú árnyékában produkciót, ezt is biztosan nézni fogják, ugyanis itt a fordulatos dokureality történeteken túl, a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok, elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják majd. A műsor tehát nem csak szórakoztató, izgalmas, de informatív is lesz.

21:30-tól sikersorozatok jönnek, amelyek között számos országos televíziós premiert is kínál az RTL II nézőinek. Hétfőn Nyomtalanul, egy amerikai krimisorozat, amely Jerry Bruckheimer, a Helyszínelők alkotójának nevéhez fűződik. Magyarországon először az RTL II tűzi műsorára az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatát a Homland-et. A többszörös díjnyertes Homeland – A belső ellenség című lebilincselő sorozatban semmi nem az, aminek látszik, hogy ki lesz az áruló kedd esténként kiderül. Ha szerda, akkor Dallas, az első sorozat vetítése után az RTL II-ön lesz először látható a második évad, amelyben hat epizód erejéig még a zseniális Larry Hagman is játszik. Csütörtökön és pénteken A mentalista egy-egy epizódja kerül sugárzásra.

22:30-tól minden hétköznap a sorozatrajongók legnagyobb örömére két órával az RTL Klubos sugárzás után következik a Barátok közt. Majd aki lemaradt az RTL Klub vagy az RTL II esti sugárzásáról másnap 17 órakor is megnézheti Magyarország legnézettebb sorozatának aktuális epizódjait. 17:30-tól szintén hétfőtől-péntekig egy másik népszerű sorozat, a Szeress most! kerül ismét képernyőre.

Az új kínálatból az RTL II Híradó sem hiányozhat, a jól megszokott 23 órás kezdéssel várja a nézőket minden hétköznap Rábai Balázs és Boros Kriszta.

A telenovellák rendszeres nézői továbbra is követhetik 14 órától kedvenc sorozataikat. Csók és csata, A végső akart, és a Több mint testőr mellett az év folyamán további Magyarországon még nem vetített telenovella várható.

Hétvégére is maradt sorozatpremier, szombaton 18 órától Bud Spencer főszereplésével jön egy könnyed 2010-es olasz krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül.

Az újdonságok sorának még nincs vége, március 9-től indul a Szombat Esti Láz legújabb évada, az elkövetkező néhány szombaton a korábbi szériák adásaival hangolódhatunk az ország legnépszerűbb táncos showműsorára.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!