Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Akcióba lendül Bruce Willis és Richard Gere. A szombat esti sikerfilmek sorában ezen a héten a két világsztár főszereplésével A sakál című mozi kerül képernyőre a Universal Channelen.

Igazi bérgyilkos történettel igyekszik a televízió képernyője elé ültetni a közönséget a Universal Channel. A férfiakat az izgalmas akciójelenetek, míg a hölgyeket a két főszereplő személye győzheti meg. Szombat este ugyanis a mindig pörgős Bruce Willis és a sármos Richard Gere kerül reflektorfénybe.

Egy FBI akció során megölik a keresztapa testvérét. A maffia ura szörnyű bosszút esküszik, el akarja tetetni láb alól az amerikai elnök feleségét. Ehhez pedig ki mást választhatna, mint a világ legprofibb bérgyilkosát, akit csak Sakálként (Bruce Willis) ismernek. A FBI vezetősége hamar rájön, csak egyetlen esélyük van megfékezni a merénylőt: ha egykori társához, a börtönben ülő IRA terroristához (Richard Gere) fordulnak segítségért.

De hogy mi lesz a hajsza vége és hogy Bruce Willis vagy Richard Gere érdekei érvényesülnek-e inkább, az szombat este derül ki a Universal Channel műsorán.

A sakál – március 31., 21:00 Universal Channel


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!