Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

szujo_zoltan

A tévénézők új szerepkörben találkozhatnak az MTVA száguldó riporterével: a 2013-as világbajnoki sorozatban már Szujó Zoltán várja a száguldó cirkusz szerelmeseit az M1 képernyője elé. A szakkommentátor továbbra is Wéber Gábor lesz.

Szujó Zoltán tudósító riporterként 11. F1-es szezonján van túl, de 2013-ban kommentátori szerepben is kipróbálhatja magát. Szujó mellett Wéber Gábor lesz az állandó szakkommentátor, a szakértői gárdában pedig Kiss Norbert kamionversenyző, Kiss Pál Tamás, aki a tavalyi szezont a GP3-as sorozatban versenyezte végig, és a túraautó-világbajnok, Michelisz Norbert foglalnak majd helyet.

„Nagy várakozással és izgatottsággal nézek a szezon elé, óriási lehetőség ez, de legalább ugyanakkora kihívás is, mert kommentátori szerepben másra kell figyelnem és máshogyan kell feldolgoznom az eseményeket, mint riporterként. Egyébként a 2012-es szezonban már belekóstoltam kicsit a kommentálásba, élőben jelentkeztem és tudósítottam a Kossuth Rádióban” – mondta el Szujó Zoltán.

„Kommentátorként olyan elődök nyomdokaiba léphetek, mint Dávid Sándor, Frankl András, id. Knézy Jenő vagy éppen Palik László, de itt nem áll meg a feladatköröm, az MTVA egész F1-es stábját is nekem kell majd összefognom” – tette hozzá az új kommentátor.

Az MTVA utazó stábjában Bobák Róbert váltja Szujó Zoltánt, aki helyszíni tudósításokat és sztárinterjúkat készít majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!