Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elképesztő fölénnyel, a szavazatok több, mint 90 százalékát birtokolva ment vissza Csenge az ÖsszeEsküvők rezidenciára.

Igaz szerelemnek látják a nézők azt, ami Csengét és Petit összeköti, és úgy döntöttek, esélyt adnak arra, hogy a fiatal pár vigye el az ÖsszeEsküvők fődíját a jövő heti döntőben.

A szavazatok több, mint 90 százaléka érkezett Csengére, akit a rezidencia lakói egyébként egyöntetűen visszavártak. A fiatal lány elárulta: nem feltétlenül a fődíj motiválja, számára az az első, hogy szerelmével, Petivel – akivel a beköltözésükkor kezdődött a kapcsolatuk – kézenfogva sétálhasson ki a játékból. Ám annak nagyon örül, hogy döntősök lettek. Ha pedig megnyerik az álomesküvőt, az már biztos, hogy édesapja, az Első Emelet énekese, Kiki kíséri majd az oltár elé.

A kieső, a vörös Dóri csak azért bánkódik, mert hiányozni fognak neki a többiek, ám ő nem hagyott maga után megtört szívet. Igaz, hogy kapcsolata Alekosszal mesébe illően indult, ám végül nem lett belőle semmi, így Dórit férfi nem motiválta arra, hogy visszamenjen a rezidenciára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!