Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Galambos Péter

Galambos Péter színész kölcsönzi hangját a PRO4 csatornának.

Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb szinkronhangja lett a TV2-csoport férfiaknak szóló csatornájának hangja. A PRO4 promófilmjei Galambos Péter narrációjával kerülnek képernyőre.

Galambos Péter jellegzetes orgánumát számos nagysikerű filmből és sorozatból ismerheti a nagyközönség, neve egybeforrt többek között a Jóbarátok című sorozattal, melyben Ross Geller magyar hangját kölcsönözte. Péter azonban nem csupán kitűnő szinkronszínész, de tehetséges újságíró és színházi rendező is, évekig pedig műsorvezetőként is tevékenykedett.

– Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen elismert és népszerű szakember csatlakozik a PRO4 csapatához. Úgy gondoljuk, hogy Galambos Péter jellegzetes, mindenki számára könnyen beazonosítható orgánumának köszönhetően a promó filmekben még hangsúlyosabbá válik a PRO4 tartalmainak férfias jellege – mondta [i]B. Csejtei Ildikó, a TV2-csoport marketing és kommunikációs igazgatója.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!