Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagy volt az öröm Bukta Zsuzsanna családjában, aki Vágó Istvántól majd’ hárommillió forinttal távozott. A 37 éves egyetemi oktató a játék után férjét tárcsázta először, és azt kérdezte tőle: „akkor is szeretsz, ha nem nyertem semmit?”…

A férj pozitív válaszát követően Zsuzsanna a jó hírt is közölte.

„Természetesen igennel felelt a férjem – mondja nevetve az ÁtVágó című műsor első női milliomosa. – Miután megtudta az igazat, viccesen megjegyezte, hogy a pénzemért még egyszer nem tud elvenni… Boldog volt, hogy ilyen jól szerepeltem. Hetedik éve vagyunk együtt, és a hiedelmekkel ellentétben velünk mostanában ilyen jó dolgok történnek.”

A mezőkövesdi asszony egyébként is Fortuna kegyeltje. Nem először nyert már televíziós vetélkedőben, és nem is először ült Vágó Istvánnal szemben. „Kilenc évvel ezelőtt a Legyen Ön is milliomosban 800 ezer forintot vittem el tőle. Másfél millió is lehetett volna, de megfutamodtam. Nagyon bántott a dolog, hogy megfutamodtam. kilenc évig készültem a visszavágóra. Azzal a nyugalommal mentem be, hogy nincs vesztenivalóm, és érdemes bátran játszani. Vagyis inkább kockáztatni, mint a veszteségtől félni. Átlendültem azon, hogy mit veszíthetek. És bejött ez a hozzáállás.”

Zsuzsanna a szülői házból hozta magával a műveltségi vetélkedők iránti szenvedélyét. „Otthon folyamatosan kvízeket játszottunk a szüleimmel és a testvéremmel. Emlékszem, akkoriban jött ki a ’Mindent vagy semmit!’ című, szintén Vágó- vetélkedő társasjáték-változata, s az lett az egyik legkedveltebb családi programunk. A bátyám volt a műsorvezető, a játék végén pedig mindig édesapámmal vívtuk a legnagyobb csatákat. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat, műveltségi kiskönyveket olvasok. Az ELTE sportszervező-szakán tanítok, s úgy gondolom, tanáremberként ez a természetes. A szüleim roppant büszkék a sikereimre, az ÁtVágó-beli szereplésemről egész Mezőkövesd beszélt.”

Vajon mire fordítja a 2 millió 800 ezer forintot a házaspár? „Valószínűleg lakásfelújításra, esetleg egy új autóra. Bár, azt sem bánnánk, ha már kialakíthatnánk egy gyerekszobát…”

ÁtVágó – hétköznapokon 20 órától a Story4-en!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!