Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Jaksity Kata évek alatt felépített élete egy pillanat alatt omlott össze: házassága tönkrement, a fiáról kiderült, hogy gyógyíthatatlan rendellenességgel született. Kata a FEM3 csatornán Joshi Bharatnak beszélt őszintén az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

Jaksity Kata életének mostani szakasza nem mondható felhőtlenül boldognak. Házassága tönkrement, elvesztette a munkáját, a fia pedig egyre többet panaszkodott hátfájásra. Először nem gyanakodtak komoly dologra, hiszen a kamaszfiú akrobatikus kosarazik. Azt hitték, csak megrándult a háta egy szaltó közben, azért fájlalja. Kata a FEM3 Másképpen című műsorában osztotta meg Joshi Bharattal, mit érzett, amikor megtudta, a fia súlyos beteg. Az orvos a diagnózis ismertetése után megkérte Katát, ne nézzen utána a betegségnek az interneten, mert az ijesztő lesz számára.

– Még a vizsgálat után is abban bíztam, hogy azt mondják, csak megrándult és nem jól kezeltük. Eléggé sokkoló volt megtudni, hogy ez egy születési rendellenesség, ami nem gyógyítható, nem javítható, hanem meg kell tanulnunk vele együtt élni. Rejtett gerinchasadéknak hívják és az orvos kérésére nem néztem utána az interneten. – beszélt a nehéz időszakról Kata.

A műsorvezető nem szeretné, ha fiában betegségtudat alakulna ki, előtte mindig erősnek kell lennie, holott a jövőbeni kilátások sem felhőtlenek.

– Azt mondták, hogy 20 éves kora után még erősebben jönnek majd a fájdalmak, de bízom a gyógytornában és az orvosunkban. – bizakodott.

A teljes beszélgetést ma délután 17:40 perctől láthatják a nézők a FEM3 műsorán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!