KezdőlapBulvárTVJapán televízióban látható Várkonyi Andrea

Japán televízióban látható Várkonyi Andrea

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

vandijapan

Már a Távol-Keleten is felfigyeltek Várkonyi Andrea tehetségére. A TV Asahi kivételes tehetségű kelet-közép európai tévésekkel készít dokumentumfilm sorozatot, Magyarországról egyedüliként a TV2 Tények híradósával forgatott a nemzetközi stáb.

Különleges megtiszteltetésben részesült a TV2 Tények híradósa. Várkonyi Andrea – egyedüli magyarként – felkérést kapott egy japán televíziócsatornától, hogy egy televíziós személyiségekről szóló portrésorozatban szerepeljen.

– Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az, ami miatt rólam szeretnének forgatni. Viccesen mondtam is, hogy az, hogy szőke vagyok, már alapjában véve is egzotikus a japánok számára. Természetesen nem ez alapján választottak. A forgatás során kiderült, őket leginkább a karrierem és a privát életem közti harmónia foglalkoztatta. – árulta el Andrea.

A nemzetközi stáb tagjai nemrég megérkeztek Magyarországra és két napig Andrea szinte minden lépését követték. Nagyra becsülték, hogy törékeny nőként több lábon áll: miközben sokat dolgozik és sikeres a munkájában, otthon szerető családanya. A forgatócsoport japán vezetője elmondta, ez példaértékű lehet a japán nők számára, náluk ugyanis nagy problémát okoz a munka és magánélet közti egyensúly megtalálása. Különösen érdekesnek találták, hogy Andrea korábban orvosként praktizált.

– Amikor a Tények szerkesztőségében forgattunk, megkérdezték, hogyan zajlik egy munkanapom és mi a vezető hír aznap. Mivel ez éppen egy orvosi műhiba volt, ezért elmondtam, hogy ez az eredeti szakmámba vágó téma és általában kiemelt figyelmet szentelek az ehhez hasonló anyagoknak. Nagyon meglepődtek, amikor megtudták, hogy eredetileg orvos vagyok. – mondta a híradós.

A Várkonyi Andreáról szóló egy órás portréfilm már képernyőre is került az egyik legnagyobb japán kereskedelmi csatornán, a TV Asahi-n.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet