Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Exkluzív interjút készített a 2007-ben Portugáliában eltűnt Madleine szüleivel a Naplónak Joshi Bharat. A világsajtót bejárt gyermekrablás óta a szülők még mindig magukat emésztik.

Joshi Angliába utazott, hogy megtudja, hogyan élnek most a szülők, feldolgozták-e már a traumát. Az anya elmesélte, hogy azóta is minden évben karácsonyi ajándékot vásárolnak a kislánynak, amit a szobájába készítenek, remélve, hogy Madleine előkerül. Arra a kérdésre, hogy idén mit ajándékoznak neki, zavartan azt válaszolta, a lánya már nyolc éves, nem tudja, mire vágyna. Madleine szobájában évek óta gyűlnek a bontatlan csomagok és a szülők makacsul hisznek abban, hogy a gyermek előkerül. Az eltűnés körülményeit az anya először nem akarta felidézni, ám végül megnyílt és könnyek közt mesélte el annak a végtelennek tűnő percnek a történetét, amikor a hotelba visszaérve rádöbbent: lányát elrabolták.

– Riporterként megrázó volt az a pillanat, amikor az anya megtört és elmesélte a négy évvel ezelőtti eseményeket. Elragadták az érzelmei, látszott, hogy újra átéli azokat a szörnyű pillanatokat, végül elsírta magát. – idézte fel a beszélgetés körülményeit Joshi Bharat.

Madleine kistestvéreit, az akkor 2 éves ikerpárt is abban a szállodai szobában hagyták a szülők, ahonnan ő eltűnt. Az ikrek mára már elmúltak hat évesek és a szülők fontosnak tartják, hogy a nővérük emlékét életben tartsák. A riport legfelkavaróbb kérdése az volt, amikor Joshi Bharat az édesanyának szegezte: szerinte emlékszik-e rájuk még eltűnt lányuk?

Részletek vasárnap este héttől, a TV2 Naplójában!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!