Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hírességek és a köztévé ismert képernyősei teszik próbára tudásukat Gundel Takács Gábor irányításával a Maradj talpon! szilveszteri különkiadásában. Bárki is marad talpon a 16.25-től látható vetélkedőben, a nyereményt jótékony célra kínálja fel.      

Fergeteges hangulatban telt a Maradj talpon! idei utolsó, szilveszteri adásának felvétele. Bár az m1 népszerű vetélkedőjének nem ez lesz az egyetlen, szokásostól eltérő kiadása, a december 31-én, kivételesen 16.25-től látható műsor mégis több szempontból különlegesnek ígérkezik. Mert hiába a képernyős vagy színpadi gyakorlat, a vetélkedős rutin vagy a remek balhorog, a játékos hírességek meglehetős lámpalázzal lépnek a kamerák elé, ha a Maradj talpon! sokakat elnyelő színpadán kell bizonyítaniuk tudásukat, felkészültségüket.

Szente Vajktól, Jakupcsek Gabriellától és Csiszár Jenőtől, a „szomszéd” vetélkedő játékvezetőjétől és csapatkapitányaitól talán nem áll távol a csipkelődés és a versengés, ahogy Scherer Péter, Nacsa Olivér, Puskás Péter vagy Kovács Koko István is biztosan támaszkodhat humorára, helyzetfelismerő képességére vagy legalábbis a versenytapasztalatára. Novodomszky Évát és D. Tóth Krisztát viszont egyelőre alig, Szöllősi Györgyit és Varga Editet pedig még egyáltalán nem láthatták ilyen meglepő szerepben a nézők.

A hírességek persze remekül állják a sarat, és bár a különkiadás kedvéért néhány ponton még a játék szabályai is módosultak, a végén azonban ők sem kerülhetik el a sorsukat, tizenegyből csak egy maradhat talpon! A kérdések gyakran szilveszteri szokásokra, vicces mondásokra, legendás kabarétréfákra vonatkoznak majd, a helyes válaszok pedig egységesen 500 ezer forintot érnek. A játék kivételesen „utolsó vérig” tart, a vetélkedő végére tehát 5 millió forint halmozódik fel, a közösen összegyűjtött pénz sorsáról pedig az egyetlen ringben maradó játékos dönthet. A Maradj talpon! szilveszteri különkiadásában garantáltan jó helyre kerül a nyeremény, hiszen a versengő hírességek már a vetélkedő elején megnevezik azt az alapítványt vagy jótékonysági szervezetet, amelynek képviseletében játszanak.

 


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!