Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szombat este Zámbó Krisztiántól búcsúzott az X-Faktor, miután Zámbó Jimmy fia és Stone kapta a nézők legkevesebb szavazatát. A három férfi mentor egyhangúlag úgy döntött, Krisztiánnak kell hazamenni. Keresztes Ildikónak már ki sem kellett mondania határozatát.

Az After X-ben a Cool TV-n azonban elmondta, ő is Krisztiánt küldte volna haza.

“Picit tudok örülni a dolognak, a kiesésnek, mert nekem fájt a sok támadás, méltatlannak éreztem ezt a sok bántást. Lehet, hogy neki több időre van szüksége, de féltettem már a gyereket, az idegrendszerét. Krisztián nagyon jó úton halad, és a közönség fogja hallgatni az ő lemezét. Én pedig a világ legerősebb asszonya vagyok, mert minél jobban letörnek, annál magasabbra szállok” – nyilatkozta Keresztes Ildikó a Cool-on.

Arra a kérdésre, “Hogy ő kit küldött volna haza?” a következőt válaszolta a mentor:

“Mind a kettőt nagyon szeretem, de mindig őszinte voltam. Mindig a lelkem adja meg a választ. Való igaz, hogy Stone mindig sokkal kiegyensúlyozottabb volt, Krisztán pedig nagyobb kapufákat lőtt, de neki borzasztóan jó adottságai vannak, hogy jó énekes legyen. Nem könnyű neki, meg kell birkóznia azzal a hozománnyal, ami kapott.”

Zámbó Krisztián megkönnyebbülve vette tudomásul kiesését, az RTL Klubnak elmondta, számított a kiesésre. Krisztián a párbajdalban édesapja Még nem veszíthetek című dalával búcsúzott.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!