Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A pünkösdi hétvégét követően, május 21-én, kedden két új sorozat is indul az RTL Klubon.

jeanreno

A romantikus szappanoperák rajongói Gabriela Spanic új sorozatának, A bosszú angyalának történeteit izgulhatják végig délutánonként, míg a kedd estéket Jean Reno-val tölthetik a krimikedvelők.

Gabriela Spanic-ot nem kell bemutatni a dél-amerikai sorozatokért rajongó nézőknek. A venezuelai születésű világsztár, aki másfél éve a Cool és a Sorozat+ meghívására Budapestre is ellátogatott, eddigi karrierje során több, mint húsz telenovellában játszott, számos karakterben bizonyította már tehetségét. A hétköznaponként 17.55 –től látható A bosszú angyalában egy olyan nőt alakít, aki nem feledi, ki és hogyan bánt vele gyerekkorában, s korántsem olyan angyali, mint amilyennek mutatja magát.

abosszuangyala

Párizsban játszódik a kedden esténként 21.25-től látható új francia-angol sorozat, a Jo, a profi. A francia főváros nevezetességeit sem mellőző krimisorozat a főszereplő magánéleti válságát is beleszövi a sötét ügyeket felgöngyölítő aktuális történetbe. Jo, az idősödő nyomozó – akit Jean Reno alakít – magányos zsaru. Nemcsak a bűntények felderítésével, hanem saját múltjával is meg kell birkóznia. Szeretné rendbe szedni az életét, letenni a poharat, felvenni a kapcsolatot rég nem látott lányával. Segítségére lesz egy apáca, akitől tanácsokat kap, munkájában pedig a fiatal és lelkes társa, Bayard nyomozó segíti.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!