Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

„Csak a tökéletlen lehet igazán tökéletes” – vallja Lakatos Márk stylist, az Én is szép vagyok műsorvezetője, aki minden egyes forgatás alkalmával szinte „beköltözik” alanyainak életébe, mindennapjaik drámáinak és boldogságának szereplője lesz. Nikivel is így kezdődött…

Horogh Nikoletta (32) élete filmbe illő, szomorú és vidám fordulatokban gazdag. A lány tíz évig élt együtt párjával, Lacival, ám a fiú az Egyesült Államokba ment, szerencsét próbálni. Niki ezután megismerkedett egy másik férfival, akitől hamarosan állapotos lett, de három hónapos terhesen a párja elhagyta. Magára maradt az újszülöttel, ám ekkor első szerelme, Laci hazaköltözött külföldről és felajánlotta segítségét, mindenben támogatta egykori szerelmét. Ma már sajátja gyermekeként neveli Benjámint, Niki kisfiát, és egy boldog családot alkotnak ők hárman.

Nőiességét azonban teljesen elveszítette az anyuka, és másfél év alatt 25 kilóval mutat többet a mérlege, emiatt nem bír tükörbe nézni, gyűlöli a testét, főként a combját. Nem szereti a haját és azt sem, ahogyan öltözködik, mert már nem jönnek rá a ruhái és nincs megfelelő ruhatára. Nem érzi nőnek magát. Ezért kereste fel a stylistot.

Az átváltoztatás során Niki intenzív testkezelést kapott a combján, mivel az igen narancsbőrös és vastag volt. A plasztikai sebész kihangsúlyozta, hogy a mozgás és a vitamindús táplálkozás, valamint a zsíros ételek elhagyása mind-mind komoly lépések a narancsbőr elleni harcban, de alapvetően a legtöbb hasonló esetben a genetikáról van szó, ezért is elengedhetetlen a kezelés. Márk csinos ruhába bújtatta Nikit, majd kapott egy szép, klasszikus frizurát és természetes sminket is.

A 32 éves nő kedvenc énekese Czutor Zoltán, a Belmondo együttes frontembere, ezért Márk meglepetésként meghívta Zolit egy közös ebédre. Niki nagyon megörült bálványának, aki megerősítette abban a hitében, hogy egy nő igenis legyen anya, nézzen ki úgy, mint egy anya és nem baj, ha kerekded, nőies idomokkal rendelkezik. Sőt! A lány szép lassan visszanyerte önbizalmát.

Niki minden vágya az volt, hogy párja megkérje a kezét, és férjhez mehessen – nos ez is teljesült, hiszen Laci éppen az Én is szép vagyok forgatása közben kérte meg szerelme kezét. A lányregény ezúttal nagyon jól végződött… Gratulálunk nekik!

Én is szép vagyok – szerda esténként 23.20-kor a TV2 műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!