Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A csatorna új párkereső show-ja teljesen más lesz, mint a korábbi, hasonló jellegű műsorok. A gazdák saját birtokukon ismerkednek majd azokkal a hölgyekkel, akik szívesen megosztanák velük életüket.

Véget ért a társra vágyó gazdák válogatása, megvan az a 8 férfi, akik a június 29-i, első adást követően várják jövendőbelijük jelentkezését. A feleséget keresők „mezőnye” meglehetősen színes. Van közöttük agglegény, gyermekeit egyedül nevelő apa, huszonéves és negyven fölötti gazda is. Van, aki főiskolai diplomát szerzett, mégis a mezőgazdaságot választotta, más viszont már 14 évesen beletanult a növénytermesztésbe és állattenyésztésbe, de akad egykori katolikus lelkész is, aki fiatalon letette a reverendát. Egyesek szívesen sportolnak, utaznak vagy quadoznak szabadidejükben, másoknak viszont a munka tölti be a sport szerepét is.

A Házasodna a gazda főszereplőit június 29-én indítja el az RTL Klub a társkeresés útján, minden gazda egy kisfilmben mutatkozik be a nézőknek. Azok a hölgyek, akik szimpatikusnak találják valamelyik gazdát, az adást követően, 22 órától máris jelentkezhetnek feleség-jelöltnek a www.rtlklub.hu/gazda/jelentkezz oldalon! Kizárólag kis- és nagyvárosban élő nők jelentkezését várják a műsorkészítők! A legnépszerűbb feleségkeresők kiválaszthatják azokat a nőket, akik majd velük tartanak saját birtokukra, így teljesen hazai terepen folytathatják az ismerkedést.

A korábbi párkereső show-kkal ellentétben a Házasodna a gazda nem a feleség-jelölt kiválasztásával ér véget, körülbelül a műsor kétharmadánál jön el ez a pillanat, így a nézők azt is láthatják majd, hogyan alakul az újdonsült pár kapcsolata. A szerelmi történetek alakulását folyamatosan figyelemmel kísérhetjük az ősztől induló műsorban, az események alakulását kizárólag a gazdák és a feleség-jelöltek alakítják, a szerkesztők nem szólnak bele, a reality dokumentarista stílusban készül. A műsor végén semmiféle nyereményt nem kap a friss szerelmespár, a cél csakis az, hogy az egyedül élő gazdák asszonyt találjanak maguknak, így a főszerep teljes mértékben az érzelmeké lesz.

Házasodna a gazda – Bemutatkoznak a gazdák 2012. június 29-én, 21 óra 30 perckor az RTL Klubon!
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!