Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Cool Tv és a Sorozat+ meghívására Budapestre érkező Gabriela Spanicot több száz rajongó várta vasárnap este a reptéren. A Paula és Paulina sztárját végre személyesen is megismerhetik a magyar tévénézők.

Vasárnap kora este érkezett Gaby Spanic Budapestre, nagy meglepetésére rajongók tömege fogadta a reptéren. A színésznő kedvesen köszöntötte az érdeklődőket és számos autogramot kiosztott.

Megérkezése után Spanic a Le Meridien hotelhez hajtott, ahol a bejáratnál már szintén rajongók várták. Minden sztárallűrtől mentesen viselkedett az este folyamán, nem volt semmilyen extra kérése a hotel felé sem. Az elnöki lakosztály erkélyéről gyönyörködhet a csodálatos budapesti látképben itt tartózkodása alatt.

Két leghűségesebb magyar rajongóját név szerint üdvözölte. Andi és Dóri már négy éve állnak kapcsolatba a színésznővel, de személyesen csak most találkoztak. A lányok a Paula és Paulina sorozatban szerették meg Gabyt és azóta folyamatosan tartják a kapcsolatot. Az ikrek ajándékokkal kedveskedtek a művésznőnek, aki annyira közvetlen volt velük, hogy a lakosztályába is meginvitálta őket.

Azok akik nem tudtak eljönni a reptérre és szeretnének személyesen találkozni a sorozatsztárral nincs más dolguk, mint eljönni a csütörtöki közönségtalálkozóra, amelyre 17:30-tól várják az érdeklődőket a Köki Terminál Bevásárlóközpontba.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!