Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem mindennapi kalandban volt része Makány Márta divattervezőnek, aki a Story 4 csatornán jelentkező Túrakommandó című műsor eheti sztárvendége.

Magony Szilviék csapatata ezúttal a Tisza-tó mellé várta a divattervezőt, aki egészséges és sportos életmódjának köszönhetően, a stábbal tartott egy kis kalandparkos kiruccanásra is. Márta ezúttal is bebizonyította rátermettségét és vagányságát, hiszen nem kisebb feladatra jelentkezett, minthogy a szó szoros értelmében kikötözzék, mégpedig egy Zorb belsejében.

Kalandos túrára sikerült a Túrakommandó c. műsor e heti felvétele, melyet május 12. szombaton délután 13.00 órától láthatnak mindazok, akik a Story 4 csatornára kapcsolnak. Makány Márta divattervező, csinos, lenge nyári ruhában érkezett a Tisza-tavi felvételre, de sem a tériszony sem a ruhaválasztás nem tántorította el attól, hogy csatlakozzon a stáb által leszervezett kalandparkos túrához. A dolog ugyan egy kicsit fordítva sült el, hiszen a tervezett kötélpályás gyakorlatok helyett, Márta sokkal inkább egy Zorb-ba szeretett volna bemászni. Igazából hirtelen ötletből kiindulva választottam ezt a kis extrém programot. Arra gondoltam, hogy ha már kalandpark, akkor vagy kötélpálya és megküzdök a magassággal, vagy pedig inkább egy földön lévő, pontosabban guruló dolgot választok. A programra rábeszéltem Magony Szilvit is, hiszen ő legalább annyira tériszonyos mint én. Arra viszont egyikünk sem számított hogy a dolog azzal indul, hogy az átlátszó gömb belsejében, mindkét kezünket és lábunkat leszíjjazzák. Mondhatom, hogy szürreális élmény volt… – mondta nevetve a divattervező.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!