KezdőlapTVMegasztárElstartolt a Megasztár

Elstartolt a Megasztár

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő hangokkal és elbűvölő tehetségekkel startolt péntek este a Megasztár legújabb szériája. Újból bebizonyosodott, hogy hazánkban tehetségből nincs hiány!

Újra az ország hangját keresi a TV2! A zsűri előtti válogató első adásával elindult az egyetlen tisztán hazai énekes tehetségkutató legújabb évada.

A Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás alkotta zsűri is most debütált a képernyőn, bizonyítva, hogy a legjobb választás volt őket egy ítészi asztalhoz ültetni. Az első válogató adásban fura fazonokból sem volt hiány, ám döntő többségében adottságaikkal tisztában lévő, tehetséges és sikerre vágyó fiatalok érkeztek a TV2 stúdiójába. Volt, akit fiatal kora miatt nem juttattak tovább, volt akiben nem látták a fejlődési lehetőséget a zsűritagok.

A mezőnyből Kullai Timi, Burger Ágnes és Réti Nóra, a fiúk közül pedig Farkas Jenser Balázs, Talán Attila, Klippel Dávid és Szűcs Ádám örülhettek, nekik biztos helyük van a Top24-ben.

A fellépők videóit a Doily.hu oldalon nézheted meg!

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet