KezdőlapTVMegasztárKapósak a Megasztár 5 versenyzői!

Kapósak a Megasztár 5 versenyzői!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A még versenyben lévő döntősöket hatalmas érdeklődés övezi mind a közönség, mind a sajtó részéről, ám a kiesettek sem panaszkodhatnak, sőt! Bár a végső győzelemre már nem esélyesek, számos ajtó megnyílt előttük és karrierjük most kezd csak igazán felfelé ívelni.

Csonka Andreas naptárja hetekre előre tele van fellépésekkel és nem csak szűkebb hazájában, hanem szerte az országban nagy sikerrel koncertezik. Emellett stúdióba vonult, hogy új dalait rögzítse. A Megasztár 5 legfiatalabb döntőse, Patai Anna a kiesését követő héten musical főszerepet kapott és Megasztáros szereplése megihlette Dobrády Ákost is, aki egy fantasztikus karácsonyi dalt írt neki, melyet duettben adnak elő. Gusztos Bence és Varga Detti együtt lépnek fel Szegeden. Az Adam’s Comedy múlt héten adott nagysikerű koncertet Békéscsabán és felkarolta őket Rúzsa Magdi menedzsere. A Fivérek november 27-én adnak fergeteges latin show-t a Szentesi Sportcsarnokban. A Seres fivéreket nagy megtiszteltetés érte: kiesésük után Zorán felhívta őket és egy személyes találkozó alkalmával számos jótanáccsal ellátta a három testvért. A fiúk iránt már lemezkiadók is érdeklődtek.

A még versenyben lévő öt döntős teljes gőzzel készül, hogy holnap este szexi dalokkal forrósítsa fel a hangulatot és nyűgözze le a közönséget. Köztük van a 2010 Év hangja, így biztosak lehetünk benne, hogy a Legenda tovább él!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet