KezdőlapTVMegasztárMega Backstage Tatár Csillával a FEM3-on

Mega Backstage Tatár Csillával a FEM3-on

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Március 16-tól új, élő műsor a FEM3 csatornán! A Megasztár élő show-ik után indul a Mega Backstage Tatár Csillával. Exkluzív beszélgetések, háttérinformációk, titkok és pletykák a TV2 tehetségkutató műsorának szereplőiről.

A Megasztár kísérőműsoraként indul a FEM3-on a Mega Backstage. Március 16-tól, minden pénteken késő este Tatár Csilla és vendégei várják a nézőket a képernyők elé. Az ötven perces élő magazinműsorban a tehetségkutató színfalai mögé is bepillantást nyerhetnek a rajongók. A stúdióban vendégül látott énekesek pedig megosztják legféltettebb titkaikat is, legyen szó örömről, bánatról, szerelemről, csalódásról. Csilla már a Megasztár előző szériájában is percről-percre követte a versenyzők életét és ez így lesz az idei évadban is.

– Nagyon örülök, hogy idén is részese lehetek a TV2 legnagyobb szabású showműsorának. Már alig várom, hogy elkezdődjenek a késő esti élő adások! Egy laza, kötetlen beszélgetős műsort tervezünk, de biztos, hogy drámákkal, könnyekkel fűszerezve. A TV2 élő show-ik után néhány perccel kezdünk!

A Megasztár rajongóknak ezután tehát nem csupán a TV2, hanem a FEM3 műsorát is érdemes figyelemmel kísérni, hiszen március 16-tól minden péntek este az élő döntők után Mega Backstage – Tatár Csillával!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet