KezdőlapTVMegasztárÚjabb kilenc továbbjutó a Megasztárban

Újabb kilenc továbbjutó a Megasztárban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A második válogató adással folytatódott péntek este a Megasztár. Kilenc taggal bővült a legjobbak névsora.

A zsűri előtti válogatóval folytatódott a TV2 tehetségkutatója. Számos remek teljesítményt és néhány mosolyfakasztó próbálkozást láthattak a nézők.

Az egyik jelentkező egy külföldi utat mondott vissza a meghallgatás miatt, Mester Tamásék szerint teljesen feleslegesen. Teljesítménye nem volt elegendő a továbbjutáshoz, így a csalódott lány hoppon maradt. Szakos Andrea a mobiltelefonját adta el, hogy az árából Budapestre tudjon utazni a válogatóra.

A befektetés nem bizonyult hiábavalónak, a zsűri a legnagyobb egyetértésben engedte a Top24-be a fiatal lányt. Nagy visszatérővel is találkozhattak a nézők, az előző szériában az élő adásokig jutó Csonka Andreas újra eljött, hogy bizonyítsa, igenis helye van a legjobbak közt.

Falusi Mariannék is egyetértettek ezzel, így Andreas újra versenybe szállhat a győzelemért. Rajtuk kívül még a rendőrtiszti főiskolát elhagyó Horváth István, Gerendás Péter fia, Dávid, Kökény Pál, az Operettszínház fiatal művésze, a szegedi Nagy Renáta, a 15 éves kora ellenére már tehetségkutató-veteránnak számító Eőry Viki, Nagy Kristóf „Bozont” és Józsa Janka vívták ki a továbbjutást.

A jövő heti továbbjutókkal kiegészülve kialakul a Top24 mezőnye, akik felkészítő táborba vonulnak a nagy megmérettetés előtt, hogy a legjobb formájukban léphessenek majd színpadra a párbaj adások során.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet