Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kísért a múlt Berényi András életében! Ma este egy régi hölgy ismerőse látogatja meg, akinek megformálója a Szeress most! című sorozatból már jól ismert Nagy Enikő.

Ma este egy régi ismerős érkezik a Barátok közé, akit Nagy Enikő színésznő alakít. Az szinte már most borítékolható, hogy a mindig csinos és elegáns üzletasszony meglehetősen szúrja majd András feleségének, az éppen Berényi Attilával viszonyt folytató Júliának a szemét.

A Horváth Katalin karakterét alakító Nagy Enikő bár csak rövid időre csatlakozik a Mátyás király tériekhez, a forgatásokat már az első pillanatoktól kezdve élvezte, hiszen számos régről ismert, valamint rég látott kollégával találkozott, és hamar visszarázódott a már általa is ismert, a napi sorozatok készítésére jellemző munkatempóba.

Az, hogy Berényi András és családja miként fogadja a rég nem látott hölgyet, az hamarosan kiderül, de annyit már tudni lehet, hogy Nagy Enikő karaktere mind a magánéletben, mind üzleti téren vihart kavar.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!